Skip to content

Kerstballen breien in de bieb met Wieke van Keulen

24 november 201239 second read

Wassenaar – Het beroemde Noorse ontwerpersduo, Arne & Carlos, hebben van het kerstballen breien een ware hype gemaakt. De kerstballen worden gebreid met 5 bamboe-sokkenbreinaalden. Tijdens de workshop leer je hoe je met behulp van 5 naalden steken opzet, hoe je steken meerdert en een patroon inbreit. Verder ontvang je een aantal patronen om mee aan de slag te gaan en alle informatie om thuis de kerstbal af te kunnen maken.

Wieke van Keulen is bekend van haar populaire blog waar zij haar creatieve “uitspattingen” en haar eigen haak-en breipatronen presenteert: http://wiekevankeulen.blogspot.nl. Kom ook voor een creatieve kerstboom en meld je aan!

De workshop is zondag 9 december van 13.00 – 15.00 uur in Bibliotheek Wassenaar.
De toegangsprijs is € 22,50 incl. materiaal
Reserveren is gewenst en kan via e-mail lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397

Tags

KerstballenOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top