Skip to content

“Kinderen mogen mee met sinterklaas in de stoomtrein”

26 november 20122 minute read

Zaterdagmiddag 1 december a.s. organiseert restaurant en partycentrum De Tender samen met het Nationaal Smalspoormuseum / Stoomtrein Valkenburgse Meer (bij Katwijk) een speciale Sinterklaasrit met de “pepernotenexpresse”. Vanwege de grote belangstelling kunnen ouders en grootouders nog enkele kaartjes bestellen voor de ritten van 13.15, 14.30 uur en 16.00 uur voor een onvergetelijke rit met de stoomtrein.

Sinterklaas en zijn zwarte Pieten nemen zaterdag 1 december a.s. de stoomtrein. De trein en het station worden feestelijke versierd en tussen het sissen van de ontsnappend stoom en de hoge toon van de stoomfluit zullen de sinterklaasliedjes klinken. Vanaf het nieuwe station bij het Nationale Smalspoormuseum aan de Jan Pellenbargweg 1 te Valkenburg zullen drie speciale sinterklaasritten gereden worden om 13.15 uur, om 14.30 uur en een rit om 16.00 uur.

Na de gezellige rit met de boemeltrein zullen na afloop pannenkoeken en warme chocolademelk voor de kinderen klaar staan om de treinrit feestelijk af te sluiten. Tijdens de reis en de pannenkoekenmaaltijd zullen Sinterklaas en zijn trouwe knechten ruim tijd maken voor elk kind. De prijs voor een all-in kaartje bedraagt € 11,–

Reserveren voor deze ritten kan alleen bij Restaurant – Partycentrum De Tender. Dat kan telefonisch via 071-572 18 05 of per mail info@detender.com.

De kaartjes voor deze gereserveerde ritten kunnen in het restaurant worden opgehaald ca. 25 minuten voor de rittijd. Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren is het belangrijk om snel te reserveren.

Tags

SinterklaasStoomtreinTender
Gerelateerde artikelen
Back To Top