Skip to content

Word Vrijwilliger

26 november 201247 second read

Wassenaar – Het mooiste cadeau dat je een ander kunt geven is persoonlijke aandacht. Heb je een paar uurtjes over om te investeren in een ander? Denk dan eens aan het volgende:

* Kookbegeleider (vacaturecode A 027): Welke gezellige man of vrouw wil een avond per week mensen met een verstandelijke beperking begeleiden bij het koken?
* Kantinebeheerder (vacaturecode P 015): Wie houdt het gezellig in de kantine van een grote Wassenaarse voetbalclub? Je coacht de (vrijwillige) barploegen en stuurt de weekendsupervisors aan.
* Maaltijdbezorgers Tafeltje-dek-je (vacaturecode C 001): Help Wassenaarse ouderen langer zelfstandig thuis te wonen. Breng een dag per week een warme maaltijd (11.30-13.15 uur) bij hen thuis.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk?
Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Vraag ook naar de vacaturemappen op het gemeentehuis of bij de bibliotheek.

Tags

CentraleVrijwilligerVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top