Skip to content

Geslaagd Jaarconcert van Accordeonvereniging D.V.S.

27 november 201229 second read

Wassenaar – Onze plaatselijke accordeonvereniging “Door Vriendschap Sterk” (D.V.S.) heeft afgelopen zaterdag 24 november onder leiding van Wendy van Vliet-Camfferman een bijzonder mooi jaarconcert gegeven.

In een prima bezette zaal in cultureel centrum Warenar werd voor een enthousiast publiek een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Bijzondere vermelding verdient het solistische gastoptreden van Tim Fletcher op bandoneon. Met begeleiding van het DVS-orkest vertolkte hij het nummer Oblivion van Piazolla op fantastische wijze. Voortgaande op het succes gaat het orkest zich nu weer met een nieuw programma voorbereiden op het volgende jaarconcert. Zij zien u hierbij graag weer.

Tags

AccordeonverenigingJaarconcertWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top