Skip to content

Inbrekers aangehouden op het Kerkehout

27 november 201227 second read

Wassenaar – Politieagenten hielden maandag 26 november twee mannen aan voor poging inbraak in een garagebox.

Een getuige meldde om 23.00 uur via 112 dat twee mannen op de Wittelaan een garagebox probeerden open te breken en hierna waren weggelopen. Agenten die een onderzoek instelden zagen op de Charlottestraat een man fietsen die aan het opgegeven signalement voldeed. De verdachte, een 32-jarige Hagenaar, werd na een korte achtervolging door agenten ingerekend. Een tweede verdachte, een 34-jarige Leidenaar, werd op het Kerkehout aangehouden. De recherche onderzoekt de poging tot inbraak. De verdachten zitten nog vast.

Tags

InbrekersPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top