Skip to content

Jorien Voorhuis en Roxanne van Hemert laden accu op in Portugal

27 november 201229 second read

Heerenveen – 27 november 2012. De rijdsters Jorien Voorhuis en Roxanne van Hemert uit Team Corendon zijn naar het Portugese Albufeira afgereisd om even de accu op te laden. Beide schaatssters wisten zich tijdens het NK Afstanden niet te plaatsen voor de eerste serie World Cups.

Op de zonnige bestemming, waar ook hoofdsponsor Corendon Vliegvakanties op vliegt, bereiden ze zich nu voor op de NK Allround en de NK Sprint later dit jaar. De locatie in Albufeira beschikt over uitstekende (topsport)faciliteiten met aangename weersomstandigheden en dus een ideale plek voor het Corendon-duo om toe te werken naar hun topvorm.

Tags

Roxanne van HemertSchaatsenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top