Skip to content

Sinterklaas bezoekt samen met zijn pieten Kasteel De Wittenburg

27 november 20122 minute read

Wassenaar – Sinterklaas slaat werkelijk geen enkel huis over en doet op zondag 2 december ook Kasteel de Wittenburg aan. Samen met zijn zwarte pieten zorgt hij voor een vrolijke, muzikale show voor de allerkleinsten. Zangeres, actrice en presentatrice Mariska van Kolck presenteert de show van 12.00 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur.

De Sint wordt behalve door zijn pieten ook bijgestaan door de olijke vrienden Fred & Ed, de sprekende karakters van chocopasta, vlokken en snoepfruit. Sinds kort gaan Ed & Fred door het land met shows waar ze hun eerste single presenteren: Vrienden voor het leven.
Ook zanger Mano komt de Sint assisteren. Zijn eerste single ‘Ga niet meer weg’ kwam op nummer 1 binnen in de KidsTop20.
Tot slot maakt ook de onder kinderen uiterst populaire zangeres Doenja haar opwachting. Omdat dansen nu eenmaal bij haar programma hoort, zorgt zij in haar shows altijd voor veel interactie met de kinderen. Haar nieuwe Sinterklaassingle Hey Hallo Sinterklaas! is door de vakjury genomineerd voor de Gouden Pepernoot 2012.

Mariska van Kolck presenteert de show. Zij is bekend van haar diverse rollen in theater en musicalshows, zoals Oliver en Ciske de Rat. Daarvoor ontving ze meerdere malen een award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Op televisie presenteerde zij tal van programma’s waaronder Popformule en Kinderkaffee. Ook had ze gastrollen in Zeg ‘ns Aaa, Pleidooi en De Buurtsuper, en speelde ze in enkele speelfilms.

Zowel de omgeving als het kasteel zelf vormen een prachtig decor voor een waar kinderfeest. Voor de gelegenheid wordt het kasteel speciaal aangekleed en toegerust voor een authentieke Sinterklaasviering. Zo wordt het een middag die uw kinderen niet snel zullen vergeten. Uiteraard is parkeren en het gebruik van de garderobe voor u en ook voor de kleinste gasten kosteloos.

In de feestelijke decembermaand heeft Kasteel de Wittenburg nog een prachtig hoogtepunt: een Kerstgaladiner met Petra Berger en Jan Vayne op woensdag op 19 december. Meer informatie en kaarten zijn te verkrijgen via www.wittenburg.nl.

Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Tags

SinterklaasWassenaarWittenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top