Skip to content

Vrouwen onzeker in feestjurk

28 november 20122 minute read

Wassenaar – Uit onderzoek van het RIVM is gebleken dat 55% van de Nederlanders zichzelf te dik vindt. Opvallend is dat vrouwen zichzelf eerder dik vinden dan mannen (56% vs 43%). Terwijl uit het onderzoek blijkt dat 60% van de mannen tussen 30-70 jaar te dik is versus 44% van de vrouwen in die leeftijdsklasse*. Dat zegt wel iets over het zelfbeeld van vrouwen. 58% van de vrouwen geeft aan af te willen vallen voor de naderende feestdagen, omdat ze zich dan zelfverzekerder voelen in hun feestjurk.

Kim Verwaayen (27) is een van de duizenden afvallers die met Power Slim haar streefgewicht heeft bereikt. Kim is het gelukt om 40 kilo af te vallen. “Veertig kilo, een mooi rond getal”, aldus Kim. “En ik weet zeker dat ik op gewicht blijf, ik weet dat ik me ook zo nu en dan een uitspattinkje kan veroorloven en dat is een heel veilig gevoel. Ik voel me nu zelfverzekerder en heb voor de feestdagen eindelijk een keer een mooie strakke feestjurk.”

Op 1 februari 2011 ging de knop om bij Kim. “Ik was het zat om dik te zijn. Ik woog 101,8 kilo en wilde mezelf weleens dun zien. De Power Slim producten zijn echt vervangers voor de dagelijkse voedingsmiddelen, het zijn niet alleen maar sapjes of shakes, er is o.a. ook toast, pasta en rijst en zelfs lekkere koekjes en nootjes. Je kunt dus gewoon lekker blijven eten en toch afvallen. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel!”

* Bron: RIVM

Tags

AerofitFeestjurkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top