Skip to content

Zaterdag 1 december Esta magazine wijnproeverij

29 november 20122 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 1 december organiseert Beaujolaiswijnen.nl in samenwerking met lifestyle magazine Esta een Beaujolais proeverij. Er zijn per dag 1 sessie beschikbaar. Deze duurt van 16.00 tot 18.00. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Esta Magazine is een lifestyle magazine dat in zijn jongste uitgave aandacht schenkt aan de Beaujolais. De auteur van het verhaal Petri Houweling is naast beeldcoördinator bij uitgeverij Sanoma ook gecertificeerd sommelier en heeft voor het verhaal samen met haar proefgroep Amsterdam 10 Cru’s uit de streek beoordeeld. Omdat lezen over wijn leuk kan zijn maar proeven nog veel leuker heeft Esta iedereen ook uitgenodigd voor een proeverij bij de Beaujolais specialist van Nederland.

Iedereen is van harte welkom op deze proeverij waar Dick Remmerswaal dit keer samen met een professionele sommelier u kennis laat maken met wijnen uit de Beaujolais. Van de lichte Beaujolais Nouveau tot de volle beaujolais Cru. Voor slechts €7,50 per persoon kunt u deelnemen aan deze proeverij. Bij afname van minimaal 1 doos wijn na de proeverij krijgt u €7,50 korting op de bestelling en een fles Beaujolais Villages Primeur 2012 kado. Na afloop krijgt u ook nog een goodiebag met leuke verrassingen

Aanmelden voor de proeverij gaat uitsluitend via de website. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij. Klik hier om u aan te melden.

Tags

EstamagazineWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top