Skip to content

Alice Sunderland lanceerde haar nieuwe juwelencollectie ‘Everlasting moments’ in Wassenaar

30 november 201228 second read

Wassenaar – Alice Sunderland lanceerde haar nieuwe juwelencollectie ‘Everlasting moments’ in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Tijdens dit feestelijke event werden eerst de ringen onthuld waarna deze werden gedragen tijdens de catwalkshow waar Michael Barnaart van Bergen zijn jurken toonde.

Alice is een van de jongste juwelenontwerpsters van Nederland en staat aan de vooravond van een glanzende carrière. Haar nieuwe collectie oogstte veel bijval. De Haagsche ontwerpster maakte al furore als musicalster en springruiter. ‘Op zo’n jonge leeftijd al zo’n collectie presenteren is een unicum’ vond kasteelheer Ralph Meppelder van de Kasteel de Witteburg.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top