Skip to content

De maatschappelijke stage in Voorschoten en Wassenaar

30 november 201244 second read

Wassenaar – Via de website www.maswas.nl promoten stagemakelaars Els ’t Hooft en Remke van Rooden de maatschappelijke stage in de gemeenten Voorschoten en Wassenaar en ze kunnen bemiddelen tussen leerlingen en stagebieders.

Alle scholieren in het voortgezet onderwijs zijn verplicht 30 uur maatschappelijke stage te lopen. Tijdens deze stage doen zij vrijwilligerswerk. Ze helpen bijvoorbeeld in een buurthuis, organiseren sportactiviteiten of helpen mee tijdens een evenement. In het huidige schooljaar hebben al ruim 100 leerlingen gebruik gemaakt van onze bemiddeling. Er zijn meer dan 40 stagebieders actief. Heeft u een project waar u stagiaires voor kunt gebruiken meldt u dan aan op de website www.maswas.nl

Heeft u vragen over de maatschappelijke stage dan kan dit via de e-mail <info@maswas.nl> of telefonisch. Els ’t Hooft stagemakelaar in Voorschoten is bereikbaar via telefoonnummer 06- 43113014 en Remke van Rooden stagemakelaar in Wassenaar kunt u bereiken op telefoonnummer 06-81956545.

Tags

MasWasStageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top