Skip to content

Gladheidsbestrijding in Wassenaar

30 november 201229 second read

Wassenaar – Van circa november tot en maart is het gladheidbeleid van kracht omdat er in deze periode gladheid verwacht kan worden. De gemeente heeft een plan voor gladheidbestrijding dat u kunt lezen op www.wassenaar.nl/gladheidbestrijding. Hier leest u wat de gemeente doet tegen gladheid en wat u zelf kunt doen.

Gladheidbestrijding in drie fasen
De gladheidbestrijding vindt plaats in drie fasen. Fase 1 heeft de hoogste prioriteit en fase 3 de laagste prioriteit. Deze prioriteiten zijn gebaseerd om verkeersveiligheidsrisico’s. Fase 1 zijn de hoofdroutes, fase 2 is het centrumgebied, bejaardenhuizen, scholen en de zogenaamde buitenomwegen en Fase 3 zijn de woonwijken.

Tags

GemeenteGladheidsbestrijdingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top