Skip to content

Niet de BOB, wel achter het stuur

30 november 201235 second read

Wassenaar – De politiemeldkamer kreeg donderdag 29 november omstreeks 16.50 uur de melding dat op het parkeerterrein aan het Stadhoudersplein een zeer dronken man achter het stuur van een auto stapte.

Toen agenten op het parkeerterrein kwamen, was de man inmiddels vertrokken. Op basis van het opgegeven kenteken, gingen de agenten naar het adres van de tenaamgestelde. Daar zagen zij de man net inparkeren en uitstappen. Dew man was duidelijk onvast ter been en reageerde niet op de agenten die hem aanriepen. Toen de man naar zijn woning wilde lopen, hielden de agenten hem tegen. Hierop verzette hij zich hevig, waarop de agenten hem onder controle hebben gebracht. De man blies op het politiebureau 970 ugl. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Tags

BOBPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top