Skip to content

Workshop Kerstballen breien en Aloë Vera produkten uitproberen in de bieb

30 november 201242 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland: Wieke van Keulen geeft een workshop Kerstballen breien.

Reserveren is gewenst en kan via lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch op 070-5113397. Daniëlle en Nicole van Forever Living laten u ervaren wat Aloë Vera voor u kan betekenen. Is het een wonder of een weldaad? Een echte verwennerij voor de buitenkant en binnenkant van het lichaam.

Het Filmhuis vertoont nu elke zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen. a.s. Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Mees Kees en om 15.15 u de film The domino effect. Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

Aloë VeraOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top