Skip to content

“Het draait om mensen nietwaar”

2 december 20122 minute read

Wassenaar – HET ALZHEIMER CAFE WASSENAAR nodigt u van harte uit voor een cabaretavond over dementie op woensdag 12 december 2012 vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat. Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden.

Het hebben van dementie is een serieuze zaak. Alles wat daarmee te maken kan hebben, komt aan bod in de gesprekken in het Alzheimer Café. Naast een gelegenheid om informatie te krijgen wil het Alzheimer Café Wassenaar vooral ook een plek zijn waar mensen met dementie en hun naasten op een ontspannen manier samen kunnen komen. De ontmoeting met elkaar, het uitwisselen van tips, informatie en ervaringen zijn erg belangrijk, maar het Alzheimer Café wil ook een plek zijn waar je je zorgen even kunt vergeten en waar je een avondje “uit” kunt zijn.

Het Alzheimer Café op 12 december – de feestmaand bij uitstek – staat in het teken van dat avondje uit. De voorstelling “Het draait om mensen nietwaar” neemt u met een lach en een traan mee in de wereld van dementie, de zorg er omheen en voor elkaar. Vier muzikale vrienden treden op tijdens het Alzheimer Café op die avond.

Het is geen gewoon cabaret. De muzikanten maken dit cabaret speciaal voor iedereen die met dementie te maken heeft, voor direct betrokkenen, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Ontspanning op een warme invoelende manier. Muziek en gedichten wisselen elkaar af. Onder het genot van een hapje en drankje is er ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten.
Kom luisteren en kijken en u bent achteraf blij dat u erbij was!
U bent van harte welkom om deze avond mee te maken.

Een kopje koffie staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator Michiel den Oudsten, tel.: 06-42695799 of met de SWOW/Infomaat, tel.: 5117576
De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerCafeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top