Skip to content

Dringende oproep van Stichting Midzomer

3 december 20122 minute read

Wassenaar – Via o.a. een artikel in de Telegraaf van 30 november en andere publicaties willen wij, het bestuur van de Stichting Midzomer, graag de aandacht vestigen op dit mooie en unieke gebeuren volgend jaar 21 juni 2013 op het Wassenaars strand. Er lopen op dit moment aanvragen bij Fondsen voor het verkrijgen van een donatie. Dat is allemaal nog onzeker of wij daarvoor in aanmerking komen.

Wat hebben wij nodig:
Sponsoren (wie weet een bedrijf, firma, personen die wij kunnen benaderen etc.etc. voor geldelijke steun, dat is echt, echt, echt hard nodig, we hadden nauwelijks financiële middelen behalve een toezegging van de gemeente Wassenaar); geen geld geen voorstelling! Wie geeft tips………..
Spelers (vooral mannelijke en een viertal jonge mensen (2 jongens en 2 meisjes)
hoort zegt het voort. Een unieke kans om mee te doen met gelouterde acteurs en actrices onder leiding van een gedreven regisseur (Guido Jonckers) die zijn sporen in de wereld van toneel en musical heeft verdiend. (laatst nog regisseur van de musical Les Miserables bij Stage Entertainment)
Medewerkenden (er valt veel te doen: administratief, ondersteunend, verbindend kortom er is altijd wel een verantwoordelijk stukje in het geheel, dat op jou van toepassing kan zijn en waarvoor jij ook de leiding en verantwoordelijkheid krijgt!

Kom op mensen laat dit bijzondere gebeuren niet “stranden” en geef je op bij Peter Knijnenburg (peter.knijnenburg@gmail.com) of Johan Boer (johanboer@casema.nl). Het kost u helemaal niets behalve dan wat vrije tijd…….
Doen dus…..u krijgt er geen spijt van….

Lukt het niet om het rond te krijgen dan ‘zand’ dit practig mooie avontuur waarvan de burgemeester zei:
Dinsdagmiddag overleg over een mooi lokaal initiatief, opvoering op 21 juni volgend jaar van Midzomernachtsdroom van Shakespeare op het Wassenaarse strand. Johan Boer en Peter Knijnenburg, vergezeld van de regisseur, doen een goede ‘pitch’.

Kom op mensen: ‘denk’ niet mee maar doe ‘actief’mee en bericht ons a.u.b.

Tags

OproepStichting MidzomerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top