Skip to content

Fotowedstrijd ooievaars

3 december 201234 second read

Wassenaar – Fotografeert u en weet u waar overwinterende ooievaars te vinden zijn? Doe dan deze winter mee aan de fotowedstrijd van STORK. De Stichting Ooievaars Research & Knowhow telt al jaren ooievaars in de winter en wil nu deze ooievaars letterlijk in beeld brengen. Iedereen kan meedoen.

De jury bestaat uit, bestuursleden van STORK, Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven en natuurfotograaf Jasper Doest. Deze Nederlandse professionele natuurfotograaf heeft een prijs gewonnen in the Wildlife Photographer of the Year 2012.

Insturen kan van 1 december 2012 tot 31 januari 2013. CameraNu.nl uit Urk is hoofdsponsor van deze fotowedstrijd. Kijk op de website van STORK www.ooievaars.eu voor de wedstrijdvoorwaarden en voor meer informatie over het thema van de wedstrijd.

Tags

FotowedstrijdOoievaarsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top