Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe dienstregeling vanaf 9 december

3 december 201249 second read

Wassenaar – Vanaf zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling van vervoersmaatschappij Arriva in. Arriva verzorgt het regionale busvervoer in de Duin- en Bollenstreek, Leiden en Midden-Holland dat tot die datum door Connexion nog door wordt verzorgt.

Veranderingen in de dienstregeling
De directe verbinding tussen Den Haag en Lisse, gereden door Interliner 89, komt te vervallen omdat er een goed alternatief met de trein wordt geboden vanaf Sassenheim. Voor Wassenaar heeft dit niet veel gevolgen omdat Arriva met Q-liners 385 en 386 gaat rijden in een hoge frequentie op de N44. de Q-liners zijn de opvolgers van de Interliners 88 en 95.

Vanaf zondag 9 december vervalt Lijn 65 (Leiden – Den Haag via Voorschoten).

Ook is er een verandering op lijn 90. De aansluiting op lijn 43 bij de Van Oldenbarneveltweg vervalt. Met de nieuwe dienstregeling is het mogelijk om met lijn 90 de fiets in de bus mee te nemen mist het buiten de spits is. Dat kan voor maximaal 4 fietsen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de dienstregelingen kijkt u op www.arriva.nl/zuid-holland.

Tags

ArrivaDienstregelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top