Skip to content

Levende kerststal in de Langstraat!

4 december 201239 second read

Wassenaar – Zaterdag 8 december van 11u tot en met 15u zal er in het midden van de Langstraat op het pleintje voor Broeders en de Bibliotheek een levende kerststal zijn. De kerststal wordt georganiseerd vanuit de Evangeliegemeente Wassenaar.

In de kerststal zullen naast Jozef en Maria en het kindje Jezus een aantal schapen, een ezel en nog andere dieren aanwezig zijn. Ontzettend leuk om even met de kinderen langs te komen om de dieren wat hooi te geven en de dieren even te aaien.

De Evangeliegemeente Wassenaar organiseert deze levende kerststal omdat we richting kerst gaan en om mensen uit te nodigen voor het Mega Kerstfeest dat georganiseerd wordt op 15 december om 17.00u in het Adelbert College in Wassenaar, speciaal voor kinderen!
Komt u/jij ook even kijken? We hebben warme chocolademelk klaarstaan!

Tags

KerststalLangstraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top