Skip to content

Lezing Prof. Dr. Arnold Heertje In Bibliotheek Wassenaar

4 december 201238 second read

Wassenaar – Interessante lezing op dinsdag 11 december van Prof. Dr. Arnold Heertje, Nederlands econoom, emeritus hoogleraar, in Bibliotheek Wassenaar met als titel “Op weg naar de humanisering van de wereld”. Arnold Heertje zal daarbij ingaan op de actuele ontwikkelingen.

Investeren in duurzaamheid en leefbaarheid zal uiteindelijk worden ervaren als toenamen van de welvaart. De mensen waar het om gaat van nu, straks en waar ook ter wereld zijn in het recente verleden uit beeld verdwenen. Echte Economie is een voertuig voor het verleggen van de route van dehumanisering naar humanisering.

De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).
De toegangsprijs is € 7,50 en iedereen krijgt na afloop een boek van dhr. Heertje.
Reserveren is gewenst en kan via e-mail lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch op 070-5113397.

Tags

Arnold HeertjeOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top