Skip to content

mr. Korien van Steenbergen aan de slag bij Notariskantoor Geurts en Partners

4 december 201246 second read

Wassenaar – Notariskantoor Geurts en Partners heeft kandidaat-notaris mevrouw mr. Korien van Steenbergen (45) per 1 december aanstaande benoemd tot senior specialist familierecht en estate planning voor de regio Haaglanden en Wassenaar.

Korien heeft 22 jaar ervaring op het gebied van estate planning en familierecht. Hiervoor was zij werkzaam bij SBH notarissen en notariskantoor Butijn. Haar specialiteiten zijn huwelijksrecht, levens- en tweetrapstestamenten, boedelafwikkeling en vermogensplanning. Vanwege de financiële crisis is er een toenemende behoefte van cliënten om hun vermogensplanning op een andere wijze in te richten.

Door zich goed in te leven probeert Korien voor iedereen en in elke situatie een passende notariële oplossing te vinden. Daarbij vindt zij het belangrijk om de soms ingewikkelde juridische stukken zo goed mogelijk te “vertalen” voor de klant.

De adviespraktijk familierecht, estate planning en ondernemingsrecht van notariskantoor Geurts en Partners is gehuisvest in de Koren Molen en de vastgoedpraktijk in “Het Huis met het Blauwe Dak” in Wassenaar.

Tags

Geurts en PartnersKorien van SteenbergenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top