Skip to content

Spetterend Sinterklaasfeest bij Blauw-Zwart

4 december 20122 minute read

Wassenaar – Ook dit jaar had Sinterklaas weer aangekondigd om langs te komen op Blauw-Zwart. Reden voor de Activiteitencommissie en de Business Club van Blauw-Zwart om weer een gezellig feestje voor de jongste voetballers en voetbalsters te organiseren.

Ruim 70 kinderen waren op dit feest aanwezig. Met hun ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zussen en andere belangstellenden was het een gezellige boel in de vernieuwde kantine van Blauw-Zwart.

De kinderen werden met kleurplaten en knutselwerk door de Pieten bezig gehouden, wachtend op de komst van Sinterklaas. De mooiste kleurplaten werden gemaakt en de prachtige zelfgeknutselde en ingekleurde mijters werden passend gemaakt op de hoofden van de kinderen. Blauw-Zwart DJ Robbin verzorgde de passende Sinterklaasmuziek, waardoor er als snel een goede sfeer was in de kantine.

Sinterklaas met zijn 2 Pieten kwamen prachtig op tijd, hoe doet die man dat toch in deze drukke tijden? Op zijn vertrouwde en humoristische wijze werden de kinderen in groepen toegesproken en uitgedaagd tot het zingen van een mooi lied. Toen de Sint weer vertrok werden de cadeau’s door de Pieten aan de kinderen uitgedeeld. Allemaal blije gezichten na het uitpakken. Daar doen Sint en zijn Pieten het uiteindelijk voor! Lang bleef het nog gezellig in de kantine.

Tot slot nog een woord van grote dank aan alle vrijwilligers die dit feest weer mogelijk hebben gemaakt. Zonder de steun van deze echte Blauw-Zwarters lukt dit gewoonweg niet.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartSinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top