Skip to content

Thema-avond woninginbraken in Wassenaar

5 december 201241 second read

Wassenaar – De politie in Wassenaar organiseert in de donkere dagen voor Kerst een speciale thema-avond over woninginbraken.

De “donkere dagen” zijn er weer en daarmee neemt het risico op woninginbraak toe. Om bewoners te informeren over wat zij kunnen doen om een woninginbraak te voorkomen organiseert de politie in Wassenaar dinsdag 18 december in kasteel de Wittenburg een thema-avond. Tijdens deze avond zal onder andere aandacht worden besteed aan inbraakpreventie en het melden van verdachte omstandigheden. Daarnaast is er ruimte om met de politie in gesprek te gaan over het onderwerp wijkveiligheid. Politiemensen van bureau Wassenaar, waaronder wijkagent Patrick van der Meer zijn ondermeer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst is in beginsel bedoeld voor de bewoners van Wassenaar-Zuid en de omgeving van Eikendael en de Raaphorstlaan. De avond begint om 20:00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen.

Tags

PolitieWassenaarWoninginbraken
Gerelateerde artikelen
Back To Top