Skip to content

SJW-Wassenaar organiseert eerste editie WinterMove

6 december 201229 second read

Wassenaar – Op Zaterdag 29 December a.s. van 13:00 uur tot 17:00 uur Organiseert SJW- Wassenaar voor de Eerste keer Wintermove. Deze Wintermove word georganiseerd voor de doelgroep: kinderen t/m 12 jaar.

Hierbij zullen er aantal leuke activiteiten aanwezig zijn, zoals: Springkussens, limbo dansen, een mega twistermat en mega 4 op een rij. Ook kan je genieten van een lekker bekertje warme chocolademelk en je kunt natuurlijk ook overheerlijk poffertjes komen eten. Heb jij zin in een gezellige middag vol met pret en plezier? Kom dan Zaterdag 29 December naar de Sporthal de schulpwei op de Dr. Mansveltkade 1, 2242 TZ te Wassenaar.

Tags

SJWWassenaarWinterMove
Gerelateerde artikelen
Back To Top