Skip to content

Kerstgala op Kasteel Wittenburg met Jan Vayne en Petra Berger

7 december 20122 minute read

Wassenaar – Op woensdag 19 december presenteert Kasteel de Wittenburg een kerstgala met het exceptionele duo Jan Vayne en Petra Berger. Samen trekken deze internationaal gevierde muzikanten in het hele land steevast volle zalen met hun optreden. Terwijl gasten genieten van de muziek serveert de chef-kok van het kasteel een culinair vijfgangendiner.

Petra Berger (1965) bezit de gave om op een haast vanzelfsprekende manier verschillende muziekstijlen te combineren. Op haar met goud en platina bekroonde albums en in haar concerten ontstaat hiermee verrassende cross-over van pop en klassiek. Haar albums werden bekroond met goud en platina en ook in het buitenland boekt zij inmiddels veel succes. Dit resulteerde ondermeer in duetten met de wereldberoemde tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Jan Vayne (1966) startte al op vierjarige leeftijd met pianolessen en op zijn tiende gaf hij al concerten en sleepte prijzen in de wacht op concoursen. Na het behalen van zijn solistendiploma aan het conservatorium in 1990 begon hij aan een succesvolle carrière als beroepsmusicus. Vrijwel meteen werd hij een landelijke bekendheid door optredens voor TV en het geven van talloze concerten. Niet lang daarna, in 1997 beleefde hij zijn internationale doorbraak. Wars van tradities en met een groot gevoel voor vrijheid doorbrak hij de scheiding tussen pop en klassiek. Dat uit zich onder meer in samenwerkingen met uiteenlopende artiesten zoals Louis van Dijk en Armin van Buuren.

Een mooiere locatie voor een kerstgala dan het in de bossen gelegen Kasteel de Wittenburg is nauwelijks denkbaar. Voor de gelegenheid wordt het kasteel ook nog eens prachtig in kerststijl gedecoreerd. In deze entourage kunnen de gasten genieten van een exclusief vijfgangendiner dat door de chef-kok speciaal voor de gelegenheid wordt samengesteld. Dat alles in afwachting van de Kerstman die het kasteel een bezoek brengt op deze bijzonder feestelijke avond. Uiteraard is parkeren en het gebruik van de garderobe kosteloos.

Het Kerstgaladiner met Petra Berger en Jan Vayne is het laatste in een concertreeks met tal van gevestigde artiesten en aanstormend talent die Kasteel de Wittenburg dit najaar programmeerde. Kijk voor meer informatie over concerten in het voorjaar op www.wittenburg.nl. Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Tags

Jan VayneWassenaarWittenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top