Skip to content

Run for Rio organiseert “Wassenaar sport voor Tanzania” doet u ook mee?

7 december 20122 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus 2013 willen we in Wassenaar een groot evenement organiseren onder de naam “Wassenaar sport voor Tanzania”. We vinden het ontzettend leuk indien ook uw vereniging meedoet aan deze unieke actie.

De initiatiefnemer van deze actie is de Wassenaarse Stichting Run for Rio. De achterban van deze Stichting sport al vele jaren voor de kinderen van de straat. Ongetwijfeld heeft u hen al eens gezien in het bekende gele shirt. Run for Rio bestaat 25 jaar en het Wassenaars Sportcontact bestaat 60 jaar. Tezamen hebben zij het plan opgevat om een 25 uur durend sportfestijn in Wassenaar te organiseren. Het zou enorm leuk zijn indien alle sporters in Wassenaar meedoen aan dit zogenaamde marathontoernooi. Uw vereniging mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Ongetwijfeld heeft u veel vragen welke bijdrage van uw vereniging wordt verwacht. Immers een dergelijk evenement vraagt om een goede organisatie en ook de inzet van vele vrijwilligers. En daarbij speelt ook het onderwerp dat iedere vereniging zijn eigen doelstellingen, programma en jaarplanning heeft.

Graag gaan we met u in gesprek hoe we uw wensen kunnen koppelen aan dit evenement. Op 8 januari 2013 om 20.00 uur is de eerste bijeenkomst met de afgevaardigden van alle deelnemende verenigingen. Wij zien deze eerste bijeenkomst als een verkenning hoe we vorm kunnen gaan geven aan dit unieke evenement. Het staat u vrij om na deze avond te besluiten of u wel of niet mee gaat doen aan dit evenement en onder welke voorwaarden.

Graag vernemen we vóór 21 december 2012 wie van uw vereniging aanwezig kan en wil zijn op 8 januari 2013 om 20.00 uur bij de voetbalvereniging Blauw Zwart.

Namens het Wassenaars Sportcontact en namens Run for Rio

John Schrader, secretaris Run for Rio, 070-5176236, schra896@planet.nl
Leo Bellekom, voorzitter Run for Rio, 070-5179302, leo.bellekom@ziggo.nl

Tags

Run for RioSportWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top