Skip to content

Extra iPad workshops bij het Leercentrum Wassenaar

8 december 201257 second read

Wassenaar – Al eerder berichtten wij over het succes van onze nieuwe cursus over het gebruik van de iPad tabletcomputer van Apple. Behalve de geplande workshops zijn er ook een aantal extra workshops gegeven en zijn meerdere docenten getraind op het lesgeven over de iPad. In Januari zijn er dus volop lesmogelijkheden!

Uit gesprekken met, vooral oudere, leerlingen blijkt dat heel vaak een tablet cadeau wordt gekregen. Een kind of kleinkind stelt dan de iPad in en geeft instructie. Dit laatste gaat echter zo snel dat het meeste vergeten wordt, waardoor heel vaak de iPad niet of nauwelijks meer gebruikt wordt. Onze bevindingen worden bevestigd door een artikel in een bijlage van het AD van afgelopen weekend.

In onze workshop leert u in 2 lessen van 2 uur de iPad in te stellen, apps downloaden, surfen op internet, e-mailen, foto’s en video gebruiken, spelletjes (zoals en Sudoku kruiswoordpuzzel), te gebruiken, boeken bestellen en lezen, etc.

Bij de cursus hoort een werkboek van Seniorweb waarmee u thuis kunt oefenen of het boek als naslagwerk kunt gebruiken.

Uitvoerige gegevens over deze workshop vindt u op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl of bel met de administratie tel. 070-5117128

Tags

iPadLeercentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top