Skip to content

In het zonnetje gezet bij Scouting Willibrord

10 december 201254 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag, de dag van de vrijwilliger, werden onze trouwe vrijwilligers Cees Spring in ‘t Veld en Erik van der Peet in het zonnetje gezet.

Op zijn 18e begonnen als verkennerleiding, later leiding bij de explorers en nu gidsenleiding, zet Erik zich al heel wat jaren in voor onze groep. Erik is reeds 30 jaar vrijwilliger bij Scouting Willibrord!

Ook Cees is al jaren actief bij Scouting Willibrord. Al 25 jaar! Hij begon als rowanleiding, later kabouterleiding en is momenteel materiaalbeheerder en bestuurslid. Beiden hebben dan ook in al die jaren heel wat leuke, gezellige en lachwekkende situaties meegemaakt.

Tijdens een gezellige borrel kregen de twee voor dit heugelijke feit uit handen van wethouder mevrouw D. Dekker een mooie gedenkplaat overhandigd, met daarin het logo en het aantal “dienst”jaren gegraveerd.

Wij hopen, dat Cees en Erik nog heel wat jaartjes als staflid/bestuurslid blijven meedraaien!

Verder willen wij natuurlijk ook alle andere leiding van Scouting Willibrord, maar ook heel veel mensen van buitenaf, heel hartelijk bedanken voor al hun inzet en tijd. Want wat zouden we moeten beginnen zonder vrijwilligers!

Tags

ScoutingWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
Back To Top