Skip to content

Kunst-, Antiek- en Designbeurs in het van Ommerenpark

10 december 20122 minute read

Wassenaar – Van 14 t/m 16 december vindt de 8e Kunst-, Antiek- en Designfair plaats in Residence van Ommerenpark te Wassenaar. Voor de achtste achtereenvolgende keer organiseert CANfairs deze beurs in het fraai gelegen van Ommerenpark dat voor die gelegenheid in kerstsfeer is gebracht.

De beurs is geopend op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december alle dagen van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De ruime parkeerfaciliteiten zijn eveneens gratis. Locatie: Residence van Ommerenpark, van Ommerenpark 200, 2243 EX Wassenaar.

De exposanten presenteren de mooiste stukken uit hun collecties, waaronder schilderijen, antieke klokken, glas, aardewerk, sieraden, zilver, meubelen, Art Deco, Art Nouveau, plateel, design en verzamelobjecten.

Namens de organisatie zegt Leopold de Rooij: “De eigenzinnige opzet, sfeervolle locatie, en het kwaliteitsaanbod is de afgelopen zeven jaar door onze bezoekers zo enthousiast ontvangen dat CANfairs heeft besloten een achtste editie te organiseren. Het aanbod van kunst en antiek, aangevuld met design, Art Deco en verzamelobjecten, zorgt voor een grote en aantrekkelijke variatie. De mix van oude en hedendaagse objecten uit het culturele erfgoed heeft bewezen dat deze beurs zowel bij de oudere generatie als bij het jongere publiek aanslaat. Als extra kan de bezoeker op zaterdag mee te brengen voorwerpen laten taxeren. De taxatie wordt verzorgd door veilinghuis ‘Onder de Boompjes’ uit Leiden van 12.00 tot 15.00 uur.

Info: Canfairs, tel. 0172-588402/ 06-54778513
Contactpersoon: Leopold de Rooij
www.canfairs.nl

Tags

BeursOmmerenparkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top