Ga naar hoofdinhoud

Sfeervol de kerst in met Muziekvereniging Excelsior

10 december 201237 second read

Wassenaar – Nu de dagen snel korter worden en de temperaturen dalen, krijg je weer helemaal zin in een warme en gezellige kerstsfeer. Een week voor de kerst zorgt Muziekvereniging Excelsior voor een sfeervolle opmaat met de al jaren drukbezochte Volkskerstzang in de Dorpskerk op het Plein.

Op dinsdag 18 december is het weer zover. Het programma is een afwisseling van traditionele kerstliederen om uit volle borst mee te zingen en medleys en bewerkingen van kerstmuziek. Burgemeester Jan Hoekema zal de Volkskerstzang openen en Ds. Deodaat van der Boon verzorgd de meditatie. Rijk Jansen zal op het orgel begeleiden.

De toegang is gratis. Het begint om 19.30 uur, de deur gaat om 19.00 uur open. Bezoekers worden dan al verwelkomd met muziek. Komt allen tezamen en zing mee!

Tags

ExcelsiorKerstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top