Skip to content

Bijeenkomst Brede School 18 december

11 december 201230 second read

Wassenaar – Op dinsdag 18 december vanaf 19.30 uur vindt op Raadhuis De Paauw de startbijeenkomst Brede School in Wassenaar plaats. Op 19 november jl. heeft de gemeenteraad het beleidskader voor het Brede Schoolbeleid vastgesteld.

Om de ontwikkelingskansen van kinderen te bevorderen wil de gemeente een actief en integraal onderwijs- en jeugdbeleid voeren. Tijdens de bijeenkomst wordt er uitleg gegeven over de uitgangspunten van het nieuwe beleid en hoe het beleid concreet vorm en inhoud wordt gegeven. Wilt u deelnemen aan de startbijeenkomst, stuur dan een mail naar BredeschoolWassenaar@wassenaar.nl. Op pagina 21 leest u een interview met wethouder Fred Sanders over de Brede School.

Tags

BijeenkomstBrede SchoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top