Skip to content

BLANKESPOOR EXCLUSIVE, De onthulling van de Jaguar collectie 2013

11 december 20122 minute read

Op donderdag 13 december organiseert Jaguar Blankespoor het jaarlijks terugkerende Blankespoor Exclusive event. Naast de presentatie van de nieuwe Jaguar modellen kunt u ook genieten van noviteiten op het gebied van fashion, wonen en beauty.

Al 105 jaar staat familiebedrijf Jaguar Blankespoor er bekend om de mooiste automobielen in huis te hebben. Daarom zijn wij extra trots dat we u ook dit jaar weer nieuwe modellen mogen presenteren! Het hoogtepunt van ons event Blankespoor Exclusive zal dit jaar de gloednieuwe Jaguar XF Sportbrake zijn. Deze efficiënte premium estate is de meest praktische Jaguar ooit, zonder in te leveren op design. Maar ook de nieuwe XF en XJ zijn aanwezig. Beide modellen zijn voortaan leverbaar met een 2.0 liter turbo benzine motor en zijn er tevens als business edition. Daarnaast maakt zowel de XF als XJ zijn debuut als All Wheel Drive.

Naast de nieuwe Jaguar modellen genieten bezoekers tijdens Blankespoor Exclusive van diverse lifestyle merken en producten. Zo vindt men hier ook mode van LaDress.com en Boston Trader, schitterende juwelen van Schaap en Citroen en heerlijke delicatessen van de Kaviarist. Interieurexpert Roelfien Vos presenteert de nieuwste Hermès collectie voor in huis en instituut Tour of Beauty laat u kennismaken met de fijnste verzorgingsproducten van Sensai.

Jaguar Blankespoor | Neckar 1 | 2491 BE Den Haag | T: 070-3575717
info@blankespoor-jaguar.nl | www.blankespoor.nl

Tags

BlankespoorCollectieJaguar
Gerelateerde artikelen
Back To Top