Skip to content

Projectkoor Messiaskerk zingt kerstliederen

11 december 201233 second read

Wassenaar – Projectkoor Messiaskerk 09 december zingt het Projectkoor kerstliederen in de Pelgrimkerk in Haarlem. Het Projectkoor Messiaskerk verleent zijn medewerking op zondag 16 december a.s. in de Ochtenddienst in de Bergkerk, Daal en Bergselaan 50 in Den haag.

Op 19 december hopen wij de ouderen van ALTIJD Welkom weer een gezellige Kerstgroet mee te geven voor het komend Kerstfeest. Op 22 december wil het koor tijdens de jeugdkerstdienst in de Messiaskerk weer enkele kerstliederen zingen. Eerste Kerstdag 25 december zal het koor zijn bijdrage leveren aan de Kerstmorgendienst die om 10:00 uur begint.

Namens het Projectkoor wensen wij u een hele fijne advent toe. Voor informatie: Koos en Lenie van den Akker 06-41795192 of jvanden@scarlet.nl

Tags

KerstMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top