Skip to content

Werkorganisatie Duivenvoorde 1 januari echt van start

11 december 20122 minute read

Wassenaar – De ambtenaren van de gemeente Voorschoten en de gemeente Wassenaar vormen vanaf 1 januari 2013 één gemeenschappelijke ambtelijke organisatie: de Werkorganisatie Duivenvoorde. De ambtenaren van deze nieuwe organisatie werken vanaf die datum samen voor Voorschoten én Wassenaar.

Wat betekent deze samenwerking voor u? De gemeente Wassenaar blijft gewoon de gemeente Wassenaar. U kunt terecht bij dezelfde loketten voor dezelfde producten en diensten als u gewend bent. Het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Wassenaar blijft bestaan, net als dat van Voorschoten. Ook kunt u voor steeds meer producten en diensten digitaal terecht bij de productencatalogus via www.wassenaar.nl. Het adres, het algemene telefoonnummer en het algemene emailadres van de gemeente Wassenaar wijzigen niet. Eén werkorganisatie, twee zelfstandige gemeenten Wassenaar houdt haar eigen identiteit en bepaalt haar eigen beleid. De werkorganisatie Duivenvoorde voert het beleid en de gemeentelijke taken uit. Dat doet zij voor beide gemeenten.

Sterker, beter en goedkoper
Door de ambtelijke samenvoeging ontstaat een organisatie die sterker, beter en goedkoper kan werken. Zo kunnen we als gemeente blijven voldoen aan de eisen die onze klanten stellen aan onze dienstverlening.

Contactgegevens
Telefoon: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
Email: gemeente@wassenaar.nl
Bezoekadres/KCC: Johan de Wittstraat 45 Wassenaar
Postbus 499 2240 AL Wassenaar
Website: www.wassenaar.nl

Tags

DuivenvoordeVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top