Skip to content

Alle Wassenaarse wethouders stappen op!

12 december 201242 second read

Wassenaar – Nadat gister de 2 VVD wethouders al zijn opgestapt hebben nu ook de wethouder van het CDA en van D66 stelden daarna hun portefeuille ook ter beschikking.

Kosten overschrijding fietstunnel
Vorige week had de VVD-fractie er nog vertrouwen in dat het college van B en W ervoor kon zorgen dat dat niet meer zou gebeuren. De VVD wethouders gaven gister toch aan geen vertrouwen meer te hebben in wethouder Dekker na aanleiding van de kosten overschrijding voor het project Den Deijl. Onderdeel hiervan was “de mooiste fietstunnel van Nederland” waarbij de kosten 1,8 miljoen meer waren dan van te voren begroot.

Crisis
Het ging al een tijdje niet lekker in het college er werd al een onderzoek ingesteld naar de verstoorde bestuurlijke verhoudingen door burgemeester Hoekema. Dit allen na aanleiding van de “seksrel” eerder dit jaar waarbij wethouder de Greef beschuldig werd van seksuele intimidatie.

Tags

BestuurscrisisWassenaarWethouders
Gerelateerde artikelen
Back To Top