Skip to content

Infomaat lokaal loket verhuist per 1 januari 2013

12 december 201255 second read

Wassenaar – Infomaat Lokaal Loket verhuist per 1 januari 2013 naar het Klant Contact Centrum in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar. Bij het Infomaat Lokaal Loket kunnen mensen terecht kunnen voor vragen over onder andere zorg, wonen en welzijn. In het KCC krijgt het loket een speciale balie. Het huidige loket aan de van Heeckerenstraat is per 1 januari 2013 gesloten.

Wat verandert er voor de cliënt?
Voor de cliënt verandert er weinig. De diensten die het loket aanbiedt, veranderen niet en blijven zoals de cliënt gewend is. Ook blijven de Wmo-consulenten beschikbaar. Wat er verandert, is de locatie van het loket.

Openingstijden en bereikbaarheid
Het loket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 12.00 uur.
Telefonisch bereikt u het loket via telefoonnummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers) en kies vervolgens voor optie 3. Voor het maken van een telefonische afspraak kunt u ook bellen met 14070. Ook kunt u via e-mail contact opnemen met het loket via infomaat@wassenaar.nl

Nieuwe website
Het loket heeft per 1 januari 2013 een nieuwe website www.wassenaar.nl/wmo.
Op de website vindt u informatie over wonen, zorg en welzijn.

Tags

InfomaatLoketWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top