Skip to content

Extra dik kerstnummer ‘Lekker Doen!’

13 december 20122 minute read

Wassenaar – Het kerstnummer van ‘Lekker Doen!’, het magazine van Dirk, Bas en Digros, is extra dik. Bij de, in kerstsfeer gehulde supermarkten liggen de lekkerste gerechten voor elke smaak en ieders portemonnee.

De klanten van Dirk, Bas en Digros smullen elke maand van het magazine, met 64 pagina’s recepten, tips en nieuwtjes om het leven aangenaam te maken. Directeur Aart van Haren van de drie winkelformules: “Wie ‘Lekker Doen!’ leest, weet als eerste waar hij goedkoop en goed boodschappen kan doen.”

De kersteditie die vanaf 10 december in de winkels ligt, doet er een schepje bovenop. Maar liefst 88 pagina’s belichten deze magische en gezellige tijd. Zo maakt de lezer kennis met vier gezelschappen in de opmaat naar de feestdagen: kerst met het gezin, met de kleintjes, met opa en oma en met vrienden.

Niemand hoeft zich zorgen te maken over wat er op tafel moet komen. Want het feestnummer van ‘Lekker Doen!’ bevat 42 heerlijke kerstrecepten, van chateaubriand in zes stappen tot gerookte zalm met groene asperges en schuimige wijnsaus. Ook de vegetariër wordt niet vergeten. Bij iedere gang hoort natuurlijk een lekker slokje. Wijndeskundige Onno Kleyn helpt met de keuze voor de perfecte wijn bij verschillende menu’s. Natuurlijk is er ruim aandacht voor Oud en Nieuw. Centraal staat de oudejaarsavondhapjestoren voor een onvergetelijke jaarwisseling.

Nieuw in alle supermarkten zijn de receptkaartjes met voor-, hoofd- en nagerechten. De bereiding van de zeer gevarieerde gerechten is niet ingewikkeld. Van Haren: “Ik kan niet wachten tot de feestdagen zijn aangebroken, en ik weet zeker dat iedereen die het magazine leest, er ook zo over denkt.”

Dirk, Bas en Digros
De supermarktformules Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros maken deel uit van Detailresult Groep N.V en omvatten 99 winkels met een discount serviceformule. Dirk winkels zijn voornamelijk gevestigd in de regio Noord-Holland, Brabant, Utrecht en Gelderland, Bas hoofdzakelijk in de regio Rotterdam en wijde omstreken en Digros met name in Zuid-Holland. De formules zijn gelijk aan elkaar; de winkels voeren hetzelfde assortiment, hebben een identieke, moderne en overzichtelijke inrichting en ongekend lage prijzen.
De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra, slijterijen en drogisterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl.

Tags

DigrosLekker DoenWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top