Skip to content

Net te vroeg, of juist op tijd?

13 december 201236 second read

Wassenaar – Politieagenten betrapten woensdag 12 december om 21.55 uur op de Groot Haesebroekseeg een 41-jarige Hagenaar die vermoedelijk voornemens was om in te gaan breken.

De agenten zagen de man fietsen en constateerden dat hij buitengewoon veel aandacht voor de omgeving had. Toen zij hem aanspraken, bleek dat de man twee schroevendraaiers op zak had en dat de man meerdere antecedenten op woninginbraken had. Hij werd direct aangehouden en aan het bureau verklaarde hij dat hij in Wassenaar wilde gaan inbreken. De politie maakte proces-verbaal tegen de man op voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen. Een uitgebreid onderzoek in de omgeving van de man leverde geen inbraken of pogingen daartoe op. De agenten waren of te vroeg, of juist precies op tijd.

Tags

InbrekerPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top