Ga naar hoofdinhoud

Sinterklaasviering bij de Voedselbank in Den Haag

13 december 20122 minute read

Wassenaar – De Ladies’ Circle Wassenaar organiseerde op 28 November, samen met Stichting STEK, het Sinterklaasfeest voor de kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Het feest vond plaats in het Kerkhuis de Paardenberg in Den Haag.

De Ladies’ Circle had ervoor gezorgd dat voor de meer dan 50 kinderen in de leeftijd van 0 tot 12, snoepgoed en cadeautjes waren gekocht en ingepakt. Gezien de goede opbrengst van de kledingbeurs, die eerder dit jaar ook werd gehouden door de Ladies’ Circle, was er een mooi budget beschikbaar om de kinderen met iets bijzonders te verrassen.

Een heuse Sint en een tweetal vrolijke Pieten zijn naar de Paardenbergstraat gekomen, waar gespannen, maar tevens blije kinderen op hen zaten te wachten. Er werden liedjes gezongen en limonade gedronken, cadeautjes en snoepjes uitgedeeld, ieder kind kwam aan de beurt bij Piet en Sint, de sfeer was geweldig.

Na afloop van het feest overhandigde de Ladies’ Circle ook en de cheque twv EUR 2.200, voor de huiswerkbegeleiding voor de 12 tot 18 jarige kinderen van de voedselbankklanten. Hierover zei Stichting STEK: “[zodat] talentrijke jongelui in een kansarme omgeving, de kans krijgen op heel goede begeleiding. Uw bijdrage is voor ons een aanmoediging om door te gaan met sponsoren zoeken voor dit project.”
Stichting STEK en de Paardenberg waren zeer dankbaar en stuurden kort daarna ook een hartverwarmende brief.

Wegens het grote succes, overweegt Ladies’ Circle Wassenaar de Sinterklaasviering in het Kerkhuis de Paardenberg jaarlijks te organiseren. Wilt u op de hoogte blijven van de diverse activiteiten, volg de Ladies’ Circle Wassenaar dan op Facebook. Mocht u meer willen weten, mail dan naar ladiescirclewassenaar@gmail.com.

Tags

Ladies CircleLadies’ CircleVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top