Skip to content

WatWassenaarWil verbijsterd door bestuurscrisis

16 december 201246 second read

Wassenaar – Met verbijstering heeft de fractie van WatWassenaarWil kennis genomen van het feit dat de beide VVD wethouders op 11 december het vertrouwen in hun collega, CDA wethouder Dienke Dekker, hebben opgezegd.

Op 3 december heeft WatWassenaarWil de wethouder Financiën van Dijk gevraagd of het niet hoog tijd werd om na diverse financiële debacles die vele miljoenen hebben gekost eindelijk eens zijn verantwoordelijkheid te nemen en af te treden. Daarop werd door hem toen negatief geantwoord.

De coalitie (CDA,VVD en D66) steunden dit wanbeleid door een motie van wantrouwen tegen de wethouder van WatWassenaarWil en alle overige oppositiepartijen te verwerpen.

Een week later stapt hij (met zijn VVD collega) alsnog op en veroorzaakt daarmee een bestuurscrisis. WatWassenaarWil staat voor een stabiel en transparant bestuur. Daar is al geruime tijd geen sprake van. Wij zullen ook ons dan inspannen om Wassenaar zo snel als mogelijk het goede bestuur te geven wat het verdient.

Tags

BestuurscrisisWassenaarWatWassenaarWil
Gerelateerde artikelen
Back To Top