Skip to content

Lions Club Wassenaar zamelt in voor de Voedselbank Wassenaar

17 december 20122 minute read

Wassenaar – Zaterdag jl. organiseerden de dames van de Lions Club Wassenaar De Paauw voor de derde keer een inzameling voor de Voedselbank Wassenaar. Daartoe hadden zij bij een drietal supermarkten in het dorp een strategische positie ingenomen, waarbij het winkelend publiek met behulp van een wensenlijstje gevraagd werd een of meer artikelen te doneren voor de Voedselbank.

Die actie werd een doorslaand succes. De ingezamelde goederen werden vervoerd naar de van Hallstraat, waar Aptroot Huiswerkbegeleiding dienst deed als logistiek centrum. Daar werd alles gesorteerd en in door Van Ede verhuizingen beschikbare dozen verpakt. Aan het einde van de middag stonden er maar liefst 74 dozen opgesteld.

Deze oogst werd maandag door bestuur en vrijwilligers van de Voedselbank in ontvangst genomen. In gebouw Sion bij de Jozefkerk werd de hele partij wederom uitgestald en gesorteerd.

Het bestuur van de Voedselbank toonde zich zeer verheugd over dit prachtige resultaat van de Kerstactie. “Als ik zo al die dozen vol spullen zie staan, word ik heel blij en met mij al die mensen, die het wat minder hebben en een beroep moeten doen op onze voedselbank”, aldus secretaris Gré Brouwer. Mede namens de andere leden van het bestuur en de mensen die gebruik maken van de voedselbank dankte zij de Lions dames heel hartelijk voor hun enorme inzet. Zij besloot met de volgende overdenking:

Kerstmis is denken aan vrede en licht
Aan de boodschap, het blijde bericht
Het komen van mensen heel dicht tot elkaar,
Niet voor heel even, maar als het kan het hele jaar.

Wij wensen U en allen die U dierbaar zijn fijne Kerstdagen en een gelukkig 2013.

Tags

Lions ClubVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top