Skip to content

Marco’s modestoffen na 25 jaar nominatie creatieve winkel 2013

17 december 20122 minute read

Wassenaar – Marco’s modestoffen is genomineerd voor creatieve winkel van het jaar. In 2013 vieren ze hun 25 jarig jubileum en kunnen dan deze eretitel krijgen. Een heuse vakjury van de stichting Creatief Netwerk heeft dit bekend gemaakt. Hiermee willen zij winkels vol creativiteit meer onder de aandacht brengen.

Direct na de bekendmaking werd een groot spandoek afgeleverd. Corry en Annelies – creatief als zij zijn- spijkerden dit meteen aan de voorgevel, waarop iemand als eerste reactie de vraag stelde: ‘oh, gaan jullie vuurwerk verkopen?’

In totaal zijn in Nederland in verschillende categorieën 6 winkels genomineerd. Al die winkels zijn druk bezig te laten zien wat voor leuke dingen er nog te doen zijn in crisistijd. (Weinig centjes en veel vrije tijd dus) U kunt ze vinden op www.creatiefnetwerk.nl.

Direct na de publicatie werd er spontaan een facebook pagina gemaakt. Ja: u mag hier ‘likes’ geven. Er is een papieren ‘dat vinden wij ook leuk’ register in de winkel dat u kan tekenen, want des te meer reacties er komen des te meer kans Corry maakt op deze eretitel. En dat gunnen we haar graag.

De winnaars worden bekend gemaakt op zondag 3 februari 2013. Corry kennende zal zij als ze wint best iets creatiefs voor u verzinnen voor haar 25-jarig jubileum.

Tags

CreatiefMarco’s modestoffenMarco’s modestoffenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top