Skip to content

Word vrijwilliger, week 51

17 december 201251 second read

Wassenaar – Kerstgedachte? Zet je in voor anderen of de samenleving.

* Huisbezoek(st)er sociale contacten (vacaturecode H 004): Ben jij die sociale man of vrouw die langdurig zieken en gehandicapten zo nu en dan thuis bezoekt en evt. begeleidt tijdens vakanties en uitstapjes?
* Coördinator Vacaturebank (vacaturecode B 041): Welke sterke organisator maakt het de medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar mogelijk hun taken gecoördineerd en doeltreffend uit te voeren?
* Fondsenwerver (vacaturecode IJ 020): VCW zoekt een creatieve en organisatorisch sterke dierenvriend(in) die fondsenwervingsactiviteiten opzet en uitvoert voor de Dierenbescherming in onze regio.
* Klusser (vacaturecode O 006): Duindigt zoekt een handige man of vrouw die helpt het unieke terrein van de renbaan te onderhouden.

Interesse in deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis. Let op: VCW is gesloten van 24 december t/m 4 januari!

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top