Ga naar hoofdinhoud

Collecte adventsmis KBO voor Voedselbank

19 december 201255 second read

Wassenaar – Tijdens de afgelopen kerstviering van de KBO is er tijdens H.Mis, gecelebreert door pastoor Hagen, spontaan een collecte gehouden. Daar rekent waarschijnlijk niemand op maar het is voor een goed doel, aldus penningmeester vd Meer die de taken van de voorzitter Jacques Ruygrok met verve overnam.

Verder deelde hij mee dat het bestuur van de KBO unaniem beslist had, dat de opbrengst verdubbeld zou worden en dat het goede doel ‘de Voedselbank Wassenaar’ betrof. Hoeveel zou er opgehaald zijn? Er is, aldus vd Meer, tijdens de H.Mis een bedrag opgehaald van ruim 370,- euro wat door de KBO wordt verdubbeld zodat de Voedselbank Wassenaar een bedrag van 750,- euro in ontvangst mag nemen. De woordvoerder van de Voedselbank, Herman de Bruin in aanwezigheid van Gre Brouwer en Gina van Kesteren, ‘vond het een welkome en zeer aangename verrassing waardoor ons werk, aldus Herman, zelfs na de Kerstmis gelukkig nog doorgang kan vinden. Wij zijn bijzonder beduusd van de vrijgevigheid van de KBO leden’. Ook in bestuur van de KBO was bijzonder veel waardering voor de opbrengt van de spontaan gehouden collectie.

Tags

KBOVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top