Skip to content

Denk mee over pannenkoekenboerderij Meijendel

19 december 20122 minute read

Wassenaar – De pannenkoekenboerderij Meijendel in de gemeente Wassenaar gaat een nieuwe fase in zijn lange leven in. De unieke plek in het mooie duinlandschap Meijendel blijft. Ook de sfeer en kleinschaligheid die zo door de gasten worden gewaardeerd blijven. Maar… het pand is op. De ondernemers willen met hun bedrijf met de tijd mee, de service en logistiek kunnen beter.

Ook pandeigenaar Dunea hecht grote waarde aan een goede, duurzaam gebouwde horecagelegenheid met voldoende capaciteit. Er komen jaarlijks namelijk ruim 1 miljoen recreanten in Meijendel die er genieten van de rust en ruimte. Ook het door Dunea recentelijk gerealiseerde Bezoekerscentrum De Tapuit met Activiteitencentrum gaan extra publiek trekken.

Publiek bepaalt mede de sfeer en uitstraling van pannenkoekenboerderij Meijendel
Om goed voorbereid te zijn op de toekomst hebben de beide ondernemers en Dunea de handen ineen geslagen en een voorontwerp laten maken. Zij nodigen u uit uw mening over een aantal keuzemogelijkheden te geven die bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van het pand. Denk mee en bezoek vóór 31 december a.s. www.dunea.nl of www.meyendel.nl en geef uw voorkeuren.

Publieksbijeenkomst 19 december 2012
Woensdagavond 19 december organiseert Dunea samen met de ondernemers van pannenkoekenboerderij Meijendel, de Vereniging tot Behoud van het Pannenkoekenrestaurant Meijendel en de Belangenraad Meijendel een publieksbijeenkomst. Tijdens deze publieksbijeenkomst vertellen de ondernemers en Dunea meer over de voorgenomen bouwplannen. Ook worden er een aantal keuzemogelijkheden gepresenteerd die bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van de toekomstige pannenkoekenboerderij. Wij nodigen een ieder hierbij van harte uit om tijdens deze avond mee te denken! De publieksbijeenkomst begint om 18:30 uur in de pannenkoekenboerderij aan de Meijendelseweg 36. U kunt al vanaf 17:00 uur aanschuiven voor een heerlijk onbeperkt stamppottenbuffet voor 12,50 euro per persoon. U kunt zich aanmelden via www.dunea.nl. Wees er snel bij want vol = vol!

Tags

DuneaMeijendelPannenkoekenboerderijWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top