Skip to content

Grote ravage na ongeval op de Van Zuylen

19 december 201239 second read

Wassenaar – Een 89-jarige automobilist uit Wassenaar veroorzaakte dinsdag 18 december om 11.00 uur onbedoeld op de Van Zuylen van Nijeveltstraat een ongeval waarbij een grote ravage ontstond.

De hoog bejaarde man wilde in genoemde straat keren en maakte daarbij een bedieningsfout. Tijdens het keren raakte de man twee afvalcontainers en een tuinhek. Hij gaf vervolgens vol gas en reed vervolgens tegen de pui van een pand. Een geparkeerde scooter werd eveneens geraakt. De man reed vervolgens tegen enkele geparkeerde personenauto’s waarna hij met zijn auto tot stilstand kwam. De GGD onderzocht de man. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Een takelwagen moest uiteindelijk drie personenauto’s, waaronder die van de Wassenaarder afslepen. Politieagenten namen het rijbewijs van de man in. Hij moet op een later moment bij het CBR een rijvaardigheidstest ondergaan.

Tags

PolitieRavageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top