Skip to content

Succesvolle startbijeenkomst Brede School Wassenaar

20 december 20122 minute read

Wassenaar – Op dinsdagavond 18 december jl. vond de startbijeenkomst Brede School Wassenaar plaats in Raadhuis De Paauw. Tijdens de bijeenkomst werd uitgelegd hoe de Brede School als netwerkorganisatie de ontwikkelkansen voor kinderen kan bevorderen. De Brede School geeft mogelijkheden tot het leggen van verbindingen tussen onderwijs, sport, cultuur, natuur, techniek en welzijn. Het zorgt voor een betere afstemming van de verschillende activiteiten voor kinderen en het opstarten van nieuwe initiatieven die bijdragen aan hun ontwikkeling.

Goede opkomst
De opkomst op de avond was goed met ruim veertig deelnemers. Er was een brede vertegenwoordiging aanwezig van organisaties op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en ouders die mee willen denken over de opbouw van de Brede School in Wassenaar. Met de avond is het gesprek gestart en een goede aftrap gegeven voor het verder invullen van de Brede School.

Spreekuur
Tijdens de avond ontstond er een levendige discussie waarbij veel waardevolle suggesties voor een invulling van de Brede School werden gegeven. Op dinsdag 22 en dinsdag 28 januari 2013 houdt Carla Scheffer, projectleider Brede School, op het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar spreekuur om tot een verdere uitwerking van de Brede School te komen. Veel organisaties hebben zich al ingeschreven. U kunt zich inschrijven voor het spreekuur via BredeschoolWassenaar@wassenaar.nl.

Meer informatie
Meer informatie over de Brede School Wassenaar leest u op www.wassenaar.nl/bredeschool.

Tags

Brede SchoolGemeenteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top