Skip to content

De Filmclub begroet zijn 1500e bezoeker in 2012

21 december 201257 second read

Wassenaar – Donderdag 20 december, kwam de 1500e bezoeker van dit kalenderjaar naar de film bij de filmclub. Sinds september 2011 bestaat de FILMCLUB in onze Wassenaarse bieb.

Inmiddels ontvangen ruim 350 leden iedere maand de nieuwsbrief met de films die geprogrammeerd zijn. Het filmprogramma wordt mede vastgesteld op basis van de door de leden gedane suggesties. Iedere donderdag om 13.00 uur wordt er in de filmzaal van de bibliotheek een film gedraaid. Het programma staat ook aangegeven bij de filmzaal.

De toegang is € 3,50 inclusief een kopje koffie of thee(plus lekkere koekjes), vooraf, na de voorstelling of op beide momenten. Er is geen pauze en er kan niet worden gereserveerd. Vanaf 12.30 worden de kaartjes verkocht aan de statafel bij de ingang van de filmzaal. En: vol is vol!

De filmclub wordt gerund door een zevental enthousiaste vrijwilligers, van wie er drie ook voor het filmhuis actief zijn. Het is hen er alles aan gelegen de bezoekers een (ont)spannende middag te bezorgen.

Mocht u belangstelling hebben, komt u gerust eens kijken op donderdag. Of vult u het FILMCLUBformulier in, dan krijgt u het programma toegezonden.

Het team van de filmclub heet u van harte welkom!!

Tags

FilmclubOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top