Ga naar hoofdinhoud

Foto-tentoonstelling over het thema “Oud en Jong” of “Jong en Oud”geopend

21 december 20122 minute read

Wassenaar – Op donderdag 20 december 2012 is de foto-tentoonstelling over het thema “Oud en Jong” of “Jong en Oud” geopend in Huize Willibrord.

Na afloop van de soos waarin ijverig werd gesjoeld en geklaverjast onder het genot van kopjes thee of koffie, heb ik de fototentoonstelling over dit thema mogen openen. Wij kennen allemaal de vrijwilligers, maar de jonge vrijwilligers die via de Maatschappelijke Stage uren komen helpen zijn nog niet zo bekend. Deze stageaires lopen stage bij stagebieders, zoals ook bij de SWZ. Zij helpen in huize Willibrord of het Sophiekehuis met het wandelen achter de rolstoelen, eten en drinken aanreiken, meedoen met spelletjes als scrabble en rummikub, De activiteitencoördinatrice van huize Willibrord, mevr. Elly de Haan heeft in 2011 de MasWas-Award gewonnen en daarbij een chèque t.w.v. € 500,– mogen ontvangen van de stagemakelaar Remke van Rooden actief bij de Wassenaarse Vrijwilligers Centrale. Van dit bedrag is de rolstoeldriedaagse georganiseerd. Dit was een groot succes en zeer gewaardeerd door de bewoners van Huize Willibrord en het Sophiekehuis. Vele vrijwilligers, waaronder ook de jonge vrijwilligers hebben meegeholpen. Alle evenementen waarbij oud en jong in aktie kwamen in het jaar 2012 zijn te zien op de foto’s die nu in de gangen hangen. Het openen van de tentoonstelling werd gevierd met een glas champagne en heerlijke hapjes.

Tags

Oud en JongTentoonstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top