Skip to content

CDA gaat discussie aan over bestuurscrisis in de Langstraat

23 december 201254 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 22 december was de CDA-stand weer in de Langstraat aanwezig en gingen fractieleden, wethouder Dienke Dekker, bestuursleden en sympathisanten in discussie met het winkelend publiek.

De huidige politieke situatie bepaalde natuurlijk de discussie. Wassenaarders maken zich oprecht zorgen over de bestuurbaarheid van onze gemeente. Als CDA kregen we veel steun en werd wethouder Dienke Dekker door velen een hart onder de riem gestoken. Het winkelend publiek ontving tradiegetrouw van het CDA een kaars als teken van licht in de donkere dagen voor de kerst.

Na de kerstactie volgde een fractievergadering waarin het advies van de informateur Joop v.d. Berg werd besproken. Voor de kerstdagen zal duidelijk zijn hoe het CDA om gaat met dit advies van deze zeer ervaren en alom gerespecteerd politicus/bestuurder en senator. Gezien het advies zullen velen in ons dorp over hun schaduw heen moeten stappen in het belang van ons Wassenaar. De kaars van het CDA, als symbool voor het licht, kan misschien helpen dat ook daadwerkelijk te doen. Fractieleden, wethouder Dienke Dekker, bestuursleden en sympathisanten wensen u gezegende kerstdagen en een gelukkig 2013.

Tags

BestuurscrisisCDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top